Werken bij

""

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op dit moment op zoek naar een:

  • Relatie/Accountmanager
  • Functioneel ontwerper
  • C#.NET Developer
  • Productmanager
  • Database beheerder
     

Klik in het grijze blok hiernaast voor meer informatie. 

Kwaliteit staat voorop

De medewerkers van het Inlichtingenbureau zijn er op gericht exact te willen weten om welke producten de klant vraagt, waarvoor de klant het product wil toepassen en waar de behoefte vandaan komt. Zij spannen zich maximaal in om conform gemaakte afspraken diensten te leveren.  Wij stellen daarom niet alleen hoge eisen aan onze producten en dienstverlening, maar ook aan onze medewerkers.

Goede sfeer en diversiteit

Het Inlichtingenbureau is een informele organisatie waar jezelf kunnen zijn een belangrijk uitgangspunt is. Er heerst een open cultuur waar collega’s van verschillende afdelingen gemakkelijk bij elkaar binnen lopen. Dit is prettig want dit zorgt voor korte lijnen en een goede sfeer! Bij het Inlichtingenbureau lever je een bijdrage aan maatschappelijke doelen en werk je in een dynamische organisatie met een sociaal gezicht.

(Persoonlijke) groei en ontwikkeling

Bij een dynamische organisatie zoals het Inlichtingenbureau hoort ruimte. Ruimte voor verkenning, dialoog en groei. Wij willen onze medewerkers zo min mogelijk beperken in hun professionele ontwikkeling en stimuleren groei. In dit proces gaan wij ervan uit dat medewerkers het initiatief nemen en ontwikkelingswensen kenbaar maken. Opleidingen, cursussen of coaching die in wederzijds belang zijn, zullen door het Inlichtingenbureau te allen tijde behandeld en gestimuleerd worden.

"Zonder stabiele basis is er geen innovatie"
(Peter Jansz, directeur Stichting Inlichtingenbureau)